Μοναδική θέα σε βουνό και θάλασσα Νεοκλασσικό κτίριο 100μ. απο τις Ιαματικές πηγές

ABOUT

PETIT PALAIS HOTEL

Tο ξενοδοχείο Petit Palais είναι ένα νεοκλασσικό κτίριο, κτισμένο στους πρόποδες των Γερανείων σε μια μοναδική θέση με άπλετη θέα σε βουνό και θάλασσα. Ιαματικά νερά τρέχουν κατα μήκος όλης της ακτης, ενώ το Loutraki thermal SPA και οι ιμαματικές πηγές απέχουν μόλις 100μ. από το ξενοδοχείο.

Tα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, safe κλπ, ενώ 20 δωμάτια στο συνολο των 36 έχουν θέα στον Κορινθιακό με ατομικό μπαλκόνι.

Η ποιότητα του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι πολύ παραπάνω απ την κατάταξη αστεροποίησης της μονάδας μας (**). Το ξενοδοχείο διαθέτει roof garden με μεγάλο μπαλκόνι με απίστευτη θέα, ενώ διαθέτει και τζακι για ρομαντικές χειμερινές βραδιές.

Tο ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 9 δίκλινες και τρικλινες σουίτες με μπανιέρα και με μεγάλο μπαλκόνι στη φατσα του ξενοδοχείου, ενώ στο ισόγειο υπάρχει εστιατόριο (πιτα- σουβλάκι) με παιδότοπο η παραλία απέχει 15 μέτρα από το ξενοδοχείο, ενώ το κέντρο της πόλης 800 μέτρα.

Στην περιοχή υπάρχουν επίσης διάφορα εστιατόρια και καφετέριες και το πάρκιν είναι ευκολο μπροστά ή κοντά στο ξενοδοχείο όπου υπάρχει δημοτικό πάρκιν.

Η περιοχή σφύζει από όμορφους κοντινούς προορισμούς όπως η λίμνη της Βουλιαγμένης (BLue Lake) τα μοναστήρια του Οσίου Παταπίου & Γερασίμου, ο αρχαιολογικός Χωρος της Αρχαίας Κορινθου και φυσικά η Διώρυγα του Ισθμού της Κορινθου.